A csirkemellet megtisztítjuk, feldaraboljuk és megszórjuk sóval, borssal, majd forgassuk bele a lisztbe.
A vajat felolvasztjuk és megsütjük benne a csirkehúst. Ha megpirultak, vegyük ki egy kisebb tálba és tegyük félre.
A vöröshagymát vágjuk kockákra, a fokhagymát nyomjuk szét, a sárgarépát karikázzuk fel, végül pedig a gombát is aprítsuk fel, ha abból frisset vásároltunk.
A visszamaradt zsiradékba pirítsuk üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a sárgarépát és a gombát, majd pároljuk néhány percig.
Ha félig megpuhultak a zöldségek, akkor szórjuk bele a fokhagymát, adjuk hozzá a babérlevelet és öntsük fel a borral. Jól keverjük össze és tegyük bele a csirkedarabokat, majd főzzük puhára az egészet.
Végezetül szórjuk meg friss petrezselyemmel és tálaljuk rizzsel.