A tésztához a lisztet, szódabikarbónát, a kakaót és a porcukrot kimérjük és egy tálban összekeverjük.
Hozzáadjuk a mézet és az olvasztott vajat, majd kézzel jól összedolgozzuk.
A tésztát osszuk 4 egyenlő részre és formázzunk belőle bucikat.
Mivel a tészta ragadós, így két sütőpapír között érdemes kisodorni vékony lapokra. Kb 25x20 cm-es téglalapokat vágunk ki a kisodort tészából.
A lapokat a tepsi hátoldalán sütjük ki 180 fokra előmelegített sütőben, kb 6-8 percig.
A sütőből kivéve a tészta még puha, de ahogy kihűl megkeményedik. Vigyázzunk rá, hogy el ne repedjen vagy törjön a kész piskóta.
A krémhez keverjük el a pudingot az egy liter tejjel, és főzzük készre, majd hagyjuk kihűlni.
Az olvasztott margarint verjük habosra a cukorral és a vaníliás cukorral, majd keverjük el a pudinggal.
A krémet szintén 4 egyenlő rétegben visszük fel a tésztára úgy, hogy végül felülre is krém kerüljön, amit kakaóporral alaposan megszórunk.
Az összeállított süteményt tegyük egy éjszakára hűtőbe, hogy a tészta is megpuhuljon, és jól összeálljon az egész.