Joghurtos panír
Ha imádod a rántott húst, de nem akarsz vesződni a panírozással, akkor ezt a könnyű és finom receptet ki kell próbálnod. Gyors és igen egyszerű, ráadásul még prézli sem kell hozzá. A panírt egyszerűen készítsd el egy keverőtálba, fürdesd meg benne a húsokat és már dobhatod is a forró olajba.
Adag: 6 adag
Hozzávalók
- 2 db csirkemellfilé
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db tojás
- 2 evőkanál natúr joghurt
- 3-4 evőkanál liszt
- só
- bors
- olaj
Elkészítés
- Vágjuk hosszabb csíkokra a csirkemellet, majd sózzuk és borsozzuk.
- A fokhagymát reszeljük le vagy vágjuk fel apróra, keverjük el a csirkemellel majd hagyjuk állni pár percig.
- Ezalatt készítsük el a panírt. Ehhez egy keverőtálban keverjük simára a lisztet, a tojásokat és a joghurtot. Adhatunk hozzá még kedvenc fűszerünkből is.
- A csirkemell csíkokat forgassuk meg először egy kevés lisztben, majd tegyük a panírba.
- Végül pedig forró olajban süssük ropogósra, majd csepegtessük le.