Olaszos melegszendvics

  • - július 20, 2018
  • Kedvelés!
Olaszos melegszendvics
Olaszos melegszendvics
Előkészítés
10 perc
Főzés
10 perc
Teljes idő
20 perc
 

Isteni olaszos melegszendvics, mely reggelire és vacsorára is gyorsan elkészíthető. A piros pesto igazán pikáns ízt kölcsönöz a szendvicsnek. Próbáld ki te is és garantáltan nem marad üres a hasad.

Fogás: Reggeli, Vacsora
Konyha: Magyar
Kulcsszó: Melegszendvics, Olaszos ízvilág
Adag: 2 adag
Hozzávalók
  • 2 db zsemle
  • 15 dkg trappista sajt
  • 1 csomag mozzarella sajt
  • 1 tálca selyemsonka
  • 1 db paradicsom
  • piros pesto
  • bazsalikom
Elkészítés
  1. A zsemléket félbe vágjuk és megkenjük piros pestoval.

  2. A trappista sajtot lereszeljük, a mozzarellát pedig vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk és szintén felszeleteljük.

  3. A pestoval megkent zsemlére helyezzük először a szeletelt sonkát, a felkarikázott paradicsomot, a mozzarellát, végül a reszelt sajtot, majd a tetejét megszórjuk bazsalikommal.

  4. 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 10 perc alatt ropogósra sütjük.

Ne hagyd ki! véletlen receptek..