Meggyes chia puding

  • - március 24, 2018
  • Kedvelés!
Meggyes chia puding

 

Meggyes chia puding

A chia pudingnak számtalan elkészítési módja van, melynek csak fantáziánk szab határt. Reggelire is fogyasztható, de desszertnek is ideális.
Előkészítés5 mins
Pihentetés30 mins
Teljes35 mins
Course: Desszert, Reggeli
Cuisine: Magyar
Keyword: Chia, Chia puding, Egészséges, Reggeli, Tiszta étel, Vegán
Adag: 1 adag

Hozzávalók

  • 1 evőkanál chia mag
  • 1 dl tej, laktózmentes tej, mandulatej, kókusztej stb.
  • 1 marék meggy friss vagy fagyasztott magozott

Elkészítés

  • A kiválasztott folyadékba tegyünk bele a chia magot, nagyon alaposan keverjük össze és estére tegyük be a hűtőbe. Reggelre a magok megszívják magukat és valóban puding állagú lesz a keverék.
  • A meggyet kevés meggylével turmixoljuk össze, majd a két keveréket rétegesen töltsük egy üvegpohárba.
  • Díszítsük kevés müzlivel és csokoládédarabokkal.

Megjegyzés

A chia magot nem szükséges egész éjszakán át a hűtőben hagyni. Akár 30 perc alatt megszívja magát.
Figyelj rá, hogy ne hagyj magot a meggyben!

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Értékelés




Ne hagyd ki! véletlen receptek..