Baconbe csavart sajtos virsli

  • - július 12, 2018
  • Kedvelés!
Baconbe csavart sajtos virsli

Baconbe csavart sajtos virsli

Igazán gyors, egyszerű, de kiadós étel, mely nagyon ízletes is egyben. Ha kevés időd van az ebéd elkészítéséhez, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a receptet.
Előkészítés10 mins
Főzés20 mins
Teljes30 mins
Course: Ebéd, Főétel
Cuisine: Magyar
Keyword: Bacon, Burgonyapüré, Virsli
Adag: 4 adag

Hozzávalók

  • 8 db virsli
  • 15 dkg trappista sajt
  • 1 csomag szeletelt bacon

Burgonyapüréhez

  • 6 db közepes burgonya
  • 15 dkg vaj
  • 2 csipet
  • 1 csipet bors
  • 1 teáskanál mustár

Elkészítés

  • Először is a burgonyákat meghámozzuk, megmossuk és nagyobb kockákra vágjuk, végül sós vízbe feltesszük főni.
  • Ezalatt a virsliket bevágjuk, megtöltjük reszelt trappista sajttal, és becsavarjuk baconnel. Az így elkészült virsliket jénai tálba tesszük és 180 fokos sütőben kb. 10-15 percig aranybarnára sütjük.
  • A megfőtt burgonyát leszűrjük, hozzáadjuk a vajat, a sót, a borsot és a mustárt, végül pedig kézi turmixgéppel pürésítjük. Ízlés szerint tovább fűszerezhetjük.

Ne hagyd ki! véletlen receptek..